حشره دراکولا نارنجی، با شکم و انتهای تیره، ظاهری شبیه سوسک و مورچه دارد و به رطوبت علاقه مند است. خطر قرار گرفتن در معرض این حشره در مناطق شمال و به ویژه در فصل تابستان که جمعیت و رطوبت هوا بالاست، بالاتر می رود.
راه رفتن حشره دراکولا روی پوست، باعث زخم های بسیار عمیق و دردناک می شود. این حشره به سلطان حشرات مناطق گرم و مرطوب معروف است. به واسطه ی سمی که در بدن خود دارد فاقد دشمن طبیعی است و حتی پرندگان نیز از خوردن آن خودداری می کنند.
حشره دراکولا به محض تحریک، با ترشح سم بر پوست بدن انسان، باعث بروز تاول های شدید همراه با درد، سوزش و خارش می شود. بهبود تاول های ناشی از سم این حشره، درمان خاصی ندارد و تنها باید با مواد ضد عفونی کننده، زمان بهبود ۱۰ روزه ی آن را تحمل کرد. به طور معمول، بیشتر فعالیت این حشرات در هنگام غروب آفتاب رخ می دهد چراکه از نور آفتاب گریزانند.
.
روشهای مبارزه:
1. بستن در و پنجره های منزل و استفاده از توری ( این حشره ریز است پس اندازه سوراخ توری نباید بیشتر از 1/5 در 1/5 میلی متر باشد)
2. چک کردن دیوارها و سقف منزل خود از نظر وجود حشره دراکولا هنگام خوابیدن
3. سم پاشی منزل خود با حشره کش (pyrethroid) و جمع آوری لاشه های این حشره در صورت وجود حشره دراکولا در منزل
4. از بین بردن علف های هرز اطراف منازل
5. کاستن از تعداد از لامپ های روشن و خاموش کردن لامپ های غیرضروری
6. تکان دادن و بازرسی دقیق لباس های شسته شده پهن شده در فضای باز قبل از جمع کردن لباس ها
7. استفاده از Black light که می بایست لامپ های مولد اشعه فوق بنفش را در نزدیکی اماکن نصب کرده و اطراف آنرا سمپاشی نمود.
8. استفاده از شیوه ملافه آغشته ( Impregnated bed sheet) که بدین منظور می توان محلولی از حشره کش هایی همچون سموم پایرتروئید تهیه نمود.
9. مبارزه از طریق امواج فراصوتی ( التراسونیک ): در این روش امواج صوتی ایجاد شده در فـرکانسهای بالاتر از قدرت شنوایی گوش انسان و در محدوده شنوایی جانوران موذی باعث دورشدن آنها از محیط می شود. این روش کاملا بی ضرر و ســـازگار با محیط زیست می باشد..
.
منابع:
.http://namnak.com